Contact

Acesta este blogul meu unde veți putea găsi, de-a lungul timpului, odată cu fiecare postare, o parte din ceea ce sunt și cred. Sunt receptivă ideilor de colaborare, în limita timpului și a convingerilor mele, sunt deschisă dialogului și, dincolo de orice câștig mai mare sau mai mic, sunt de părere că SUNT AICI ca să trăiesc, să învăț și să cresc.

Voi recomanda doar lucrurile și oamenii în care cred cu adevărat, chiar dacă nu am nici un câștig de pe urma lor. Voi scrie cinstit, despre experiența mea și a celor dragi mie. Din respect pentru mine și cei care citesc postările mele, NU voi tranzacționa adrese de e-amil, nu voi intoxica cu SPAM căsuțele de e-mail și nu voi transforma blogul într-o pauză publicitară. Dacă ești advertiser/sponsor și ești dispus să îți asumi aceste mici „riscuri”, atunci aștept propunerea ta de colaborare pe adresa de e-mail – [email protected].

Dacă doriți să îmi scrieți pentru a-mi propune subiecte, pentru a-mi spune părerea voastră despre postările mele sau despre orice alte teme care vă interesează, vă rog folosiţi formularul de contact sau un mesaj privat, de pagina de Facebook a blogului, aici. Aştept cu interes orice simţiţi nevoia să îmi împărtăşiţi și promit să răspund, cât mai repede cu putință.

Lumină și iubire să avem, căci sunt ajutoare de nădejde la drum lung!

  Facebook Comments Box
  Facebooktwitterredditlinkedin

  2 thoughts on “Contact”

   1. Multumesc pentru gandul bun. Sa dea Dumnezeu sa avem parte de clipe de fericire si, daca vom sti sa le traim cu ochii senini si inima larg deschisa, vom picura in vietile noastre fericire. Preaplin de iubire si de soare!Va doresc acelasi lucru!

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.