Despre mine

Irina este tot ceea ce iubește! Cred în oameni dincolo de orice, ard toate pasiunile și relațiile care mă ajută să cresc. Scriu despre viața cu un iubit devenit soț, despre copii, despre vise și neîmpliniri, despre bucuria de a face lucruri care îți plac în vremuri când totul se mișcă cu viteza luminii. Păstrez acest colţ de lume, „pana mea magică” , pentru a revărsa ușor, picătură cu picătură, preaplinul inimii mele! Vă invit să pornim în călătoria pe parcursul căreia îmi doresc să devenim prieteni…

Scriu despre cărţile care ne colorează existenţa, despre gusturile care ne fac să zâmbim şi gândurile care ne poartă spre ziua de mâine. Scriu din plăcere şi nu fac economie de eforturi când cred, cu adevărat, în ceva, fie acest „ceva” – persoană, obiect sau activitate.

M-aş bucura ca blogul meu să vă lumineze câteva clipe din zi, să reveniţi când simţiţi nevoia unui „altceva”.

 

Un interviu la care am participat este aici, pe pagina WAHM 🙂

 

Un scurt interviu cu mine, aici: http://blogatu.ro/2015/03/interviu-cu-irina-mitrofan.html

 

După schimbarea de traseu profesional, am scris mai puțin pe blog, dar mi-am spus povestea în alte părți -aici, la invitația Scoala9.

Facebook Comments Box
Facebooktwitterredditlinkedin

4 thoughts on “Despre mine”

  1. Este absolut minunat ce ai scris in articole..emotionant, sentimental, sincer, pur. Esti absolut MINUNATA pentru modul in care vorbesti despre puiul vostru, esti MINUNATA pentru grija pe care o porti minunii voastre..am citit despre scutece, despre oamenii dragi si mi-am permis sa zic, in sinea mea, ca am avut privilegiul de a intalni un om deosebit..iti multumesc de ajutorul de la disertatie, iti multumesc si pt starea de bine pe care mi-ai dat-o, in mod indirect in urma lecturarii articolelor tale. Sa ramai mereu asa- FRUMOASA si IUBITOARE. Pupici cu sclipici-Isabela

    1. Multumesc. E minunat sa fii mama, asta am sa o spun de cate ori voi avea ocazia. Poate abia acum sunt implinita. Suma experientelor pe care un om le traverseaza de-a lungul existentei sale il defineste. Fiecare om pe care il iubesti, fiecare rana pe care o cosmetizezi (sau nu), fiecare victorie si fiecare lupta…toate sunt parte din noi. Asa ca, draga mea Isabela, bucura-te de fiecare clipa, mai frumoasa sau mai putin frumoasa! Pregateste-te intens pentru lupte, dar bucura-te de clipele de respiro dintre ele!

    1. Multumim frumos, draga mea! Ma bucur foarte tare ca darul meu a fost unul inspirat. Fie ca, pe viitor, cartile Usborne sa devina daruri de inima pentru toti copiii lumiii. La multi ani, dragi picaturi de lumina!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.