Category

Când e timpul să spui DA

Ești tânără (sau nu prea), îndrăgostită și EL, cavalerul tău drag, îți cere să îi devii soție. Sunteți la începutul vieții împreună sau doar la primii pași pe care îi veți face purtând același nume de familie. În câteva cuvinte, vă paște o nuntă. Prima nuntă cu adevărat importantă. Nunta voastră.

Chiar dacă ai visat cum va fi rochia ta de mireasă, ce culoare vor avea buchetele domnișoarelor de onoare și unde vă veți petrece luna de miere încă de când erai de o șchioapă, habar nu ai tu, frumoasa și gingașă domnișoară (da, ești încă domnișoară până te vei mărita, AȘA CĂ… ENJOY THE NAME!) câtă muncă, răbdare, implicare și, de ce să nu recunoaștem, stresssss poate însemna planificarea de la A(lb) la… Z(âmbet) a unei nunți.

Iar dacă ești în cealaltă situație, adică nu ai nici o idee ce anume îți dorești, de unde să începi sau cu cine să te consulți pentru a decide cele câteva (zeci de ) detalii… Ei bine, nu, un „aham” sau un „cum vrei tu, iubita” din partea lui nu se consideră consultare, sau nu pot primi „notă de trecere” de la marea majoritate a bridezillelor. Ha! Da, chiar fără să vrei, te poți transforma dintr-o ființă romantică, afectuoasă și zâmbitoare într-o femeie taifun, care pufăie și boscorodește și pierde nopți și ajunge plânsă și încercănată la propria nuntă. De ce? Pentru că TOATE pornim de la premisa că vom avea parte de o singură nuntă. Bine, poate cu excepția lui Liz Taylor 🙂 Și pentru că ai o SINGURĂ șansă, vrei ca totul să fie PERFECT. Exact, nici mai mult, nici mai puțin.

Da, atunci, în clipa magică, după ce spui DA la cererea lui și ai inelul strălucitor pe deget, aproape că te poți vedea în rochia albă (sau nu:)), musai fericită și neapărat în forma ta fizică cea mai bună. Dar, crede-mă, draga mea, drumul până acolo este/poate fi LUUUUNG. Și plin de evenimente neașteptate. Și presărat cu obstacole. Și atunci, oare nu e mai bine să lași un wedding planner profesionist (cu certificare internațională) să facă toată treaba? Iar tu, minunată, îndrăgostită, odihnită și zâmbitoare, să te bucuri de rezultat?

Pentru că tu și cuplul vostru sunteți cei mai importanți, orice ofertă care vi se adresează este necesar să fie atent analizată. Iar oferta care răspunde cel mai bine nevoilor voastre este cea  personalizată, flexibilă și pusă în scenă  având în vedere ceea ce vă doriți. Un scenariu clasic, o nuntă tematică, momente speciale, o locație de vis, toate sunt elemente de care depinde reușita evenimentului.

Dar, din punctul meu de vedere, cel mai important atuu al unui astfel de serviciu în organizarea unei nunți este faptul că îți permite să te bucuri în liniște de perioada de dinainte de nuntă, petrecând timp de calitate împreună cu cei dragi. Un wedding planner eficient va ști cum să armonizeze într-o manieră coerentă, creativă și inspirată ideile și dorințele voastre, oferindu-va soluții accesibile și realizabile. Simplu și eficient, nu?

Pentru mine, vremea rochiei albe a trecut deja… Dar mi-ar fi plăcut să beneficiez de sfaturile și serviciile unui wedding planner!

Facebook Comments Box
Facebooktwitterredditlinkedin

3 thoughts on “Când e timpul să spui DA”

  1. Foarte bine spus. Din păcate, credem că totul e numai „lapte și miere” când vine vorba de organizarea unui eveniment de o asemenea amploare.
    Dar eu sunt de părere că atunci când vrei să te măriți este de ajuns un mic eveniment, la care pot participa câteva rude, câțiva prieteni și atât. 30-40 de persoane nu este de ajuns? 🙂
    O zi faină. :*

    1. Depinde de multe elemente, atât laptele, cât și mierea? Fiecare ar trebui să aibă parte de nunta potrivită, mai mică sau mai mare, mai glamour sau mai rustică!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.