Category

Cu F de la Fericire

Iată si postarea mea pentru proba numărul 3 a competiției SuperBlog 2015, probă sponsorizată de Farmec.

Aroma fericirii mele? Evident, o aromă naturală, cât mai sănătoasă și descoperită, în timp, datorită eficienței sale. Îmi plac fructele! Colorate, vesele, răcoritoare! Pepene care îmi amintește de picnicurile din fața blocului. Caise zemoase sau prune goldane care îmi trezesc amintiri despre mătușa mamei de la Panciu, pe care noi o fericeam numind-o „bunică”. Mare noroc am avut acum, cu Farmec pentru că am aflat cum stă treaba cu tipurile de ten și fructul care face minuni, pentru fiecare.

Astfel, dragi doamne și domnișoare, luați aminte: pentru ten uscat – caise, ten normal – zmeură, ten mixt/gras – afine. Simplu, nu? Încă dinainte de a rămâne însărcinată cu primul copil, am aflat despre produsele fără parabeni și, mai apoi, tot căutând informații, despre ceea ce se numește, oficial: parfum hipoargenic. Mă bucur nespus când descopăr produse cosmetice noi, de calitate, produse în România, care se preocupă, dincolo de frumusețea pielii și de sănătatea ei. Iar gama Gerovital happiness, cu al său nume atât de duios, este un bun exemplu de astfel de produs.

Îmi place salata verde. Cu ceapă și ridichi! Aș mânca în fiecare zi și, oricât de tristă aș fi, mereu mi-e primăvară în suflet când o savurez. Mă bucur de roșiile mari, zemoase, de diferite soiuri și culori. Mai fac, uneori, măști cu castraveți revigoranți. Mmm, ce senzație plăcută pe piele. Mai ales după o zi cu prea mult soare… De fapt, nici nu știu vreo plantă care să nu ajute, în vreun fel, tenul sau corpul. Pentru mine și familia, comoară naturii e neprețuită. De la frunza de brusture aplicată pe răni, de la frunza de varză care m-a salvat de la o mastită anunțată îndelung, până la gălbenele care sunt ingredientul minune al cremelor de față.

Despre ceaiuri sau siropuri ce să spun? Debaraua mea este mereu plină de astfel de tratații, pentru zilele când vrem ceva dulce, aromat sau doar un gust surprinzător. Muguri de brad, măceșe, sirop de coarne sau de cătină, de toate pentru toți!!! Dar, pentru cei care mă cunosc, marea mea pasiune sunt condimentele și mirodeniile. Bucătăria mea are un întreg raft rezervat.

Sponsorul probei  vrea să știe care este ingredientul activ al fericirii mele. Cum cultiv eu frumusețea interioară? Răspunsul poate fi mai complex, dar, pe scurt, iată secretele naturale care pun în valoare frumusețea și protejează sănătatea:

  • Hidratare, hidratare, hidratare!
  • Mișcare și aer curat, gândire pozitivă și oameni frumoși în jur!
  • Cosmetice naturale, adaptate tenului și vârstei!

Și, nu uitați: o femeie frumoasă are Farmec! Fii fericită, femeie!

Facebook Comments Box
Facebooktwitterredditlinkedin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.