Mărţişoare handmade

Pentru că luna martie este plină de culoare şi de mărţişoare, vă doresc tuturor să vă fie soare şi cald!

Am mai scris despre cele mai talentate mânuţe şi despre doamnele şi domnişoarele din grupul Work at Home Moms Piatra Neamţ 🙂

Iată acum, tot de la ele, câteva sugestii/idei de daruri (le putem numi mărţişoare, dar pot fi oferite şi cu alte ocazii) care vor bucura, cu siguranţă, pe cei/cele dragi inimilor voastre 🙂

Mărţişoare florale

Prima propunere de mărţişoare vine de la Marina – un om cald, care s-a lipit imediat de inima mea. Am avut plăcerea să colaborez cu ea astă iarnă, când am avut nevoie de forme de ipsos ce au devenit apoi globuri colorate pentru brăduţ şi sunt încrezătoare că noul ei proiect – minibuchete din flori naturale – va avea succes!

Pentru detalii şi comenzi: [email protected]

Mărţişoare cu pietre şi piele

Acum mulţi ani, am cunoscut-o pe Cristina. Habar nu aveam eu pe atunci despre mărţişoare handmade şi văzând ce minuni ieşeau din mâinile ei nu am putut să spun decât WOW! Timpul a trecut şi viaţa ne-a adus din nou faţă în faţă. Vouă ce impresie vă lasă aceste coliere handmade? Aţi purta aşa ceva? Aţi dărui unei doamne o astfel de podoabă?

Pe Cristina o puteţi aprecia,complimenta sau „pune la treabă” pe pagina ei de business – Handmade Store (FB) sau pe profilul personal, Cristina Petrariu.

Mărţişoare (utile!)  şi culoare

O idee drăguţă ce poate să vă facă să zâmbiţi vine de la Bebe Style: mini brioşe din body-uri şi şoseţele. Cu siguranţă vor bucura o burtică sau o proaspătă mămică!

Mărţişoare cu parfum

Dacă e primăvară, e culoare şi parfum, nu?

Ce-aţi zice, deci, despre nişte mărţişoare parfumate, numai bune de alintat pielea şi simţurile?

Revenind la gingăşie şi cochetărie, ultima sugestie vine la fix : subliniază feminitatea, bucura ochiul şi aduce o bilă albă celor ce bifează un cadou inspirat!

DA, o femeie nu are NICIODATĂ prea multe bijuterii!!!

Comenzi la Handmadebyelena 🙂

Cum vi se par aceste sugestii? Ce alte idei de mărţişoare alt fel vă plac? De unde le achiziţionaţi?

Facebook Comments Box
Facebooktwitterredditlinkedin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.