Category

Obsesia batistei albe #Persil

Pentru cei care citesc în mod constant postările de aici, de pe blog, este evident faptul că nu sunt o împătimită a ȘMOTRULUI. Asta însemnând, strict din punctul meu de vedere, că în loc să frec podele/spăl geamuri/calc o mie de cămăși/îmi dau sufletul aspirând covoarele și ștergând praful din 2 în 2 ore prefer alte activități. Da, ce să îi faci, fiecare cu piticii lui! Am auzit despre astfel de specimene feminine, tind să cred că este un subiect care le pasionează, nu mă număr printre ele și nu sufăr din pricina aceasta.

Și totuși… Trăind într-o casă în care mama spăla/călca din drag sutele (să fi fost doar zeci?!) de cămăși (albastre) și zecile de batiste (albe) ale soțului din dotare am rămas setată pe conceptul că BATISTA/CĂMAȘA trebuie să fie IMACULATĂ neapărat. Da, este una dintre amintirile mele din copilarie care au ajuns să mă obsedeze acum, la maturitate. Când (ha!ha!ha!) am ajuns și eu la călcat cămăși 🙂 Printr-un concurs fericit de împrejurări, după câțiva ani de căsnicie, soțul meu trebuie să poarte la muncă ținuta „regulamentară”: cămașă și pantaloni la dungă, uneori și sacou.

Ei, și așa începe epopeea mea cu cămășile. Nu mai sunt doar albastre, ca ale tatălui meu, ci de multe alte culori, inclusiv albe. Și trebuie să fie, neapărat Impecabile. Batiste nu mai folosim decat în cantități mici, dar gulerele cămășilor îmi dau fiori. Pardon, îmi dădeau. Pentru că acum, tot încercând diferite variante de detergent – pudră, gel, lichid, nuci de săpun – se pare că am găsit soluția pentru cămășile (sau gulerele) visurilor mele. Yupi yey, cum ar spune Matei!

Soluția a ajuns în casa noastră, odată cu primul colet de la @BuzzStore, colet ce conținea pachetul „de încercare” Persil Power-Mix Caps by #Persil. 

IMG_0331 IMG_0335 IMG_0336 IMG_0349

După cum se poate vedea, toată familia a participat la deschiderea coletului 🙂

IMG_0334 IMG_0351

 

Sunt bucuroasă că micuța capsulă este ușor de folosit (doza este gata pregătită pentru a fi pusă în mașina de spălat), puterea de curățare face față cu brio provocărilor petelor, rufele miros a curat (dar nu foarte puternic).

Acum, cămășile soțului meu sunt fericite, iar eu îmi primesc, de fiecare dată, recompensa… sub formă de pupici gospodărești, evident!

IMG_0377 IMG_0378 IMG_0461 IMG_0462 IMG_0482 IMG_0484

PS: Daca va surade ideea de a deveni si voi testeri „profesionisti”, de a scrie si vorbi despre produsele pe care le primiti, daca vreti sa va alaturati comunitatii #BuzzStore, iata linkul:

http://buzzers.ro/invite/d9ae73ee777954f7dac57a65b264429e

Facebook Comments Box
Facebooktwitterredditlinkedin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.