Category

Activități de weekend, la Piatra Neamț

Dacă sunteți în căutare de activități de weekend, la Piatra Neamț și vreți să profitați de toamna asta minunată (caniculară, după cum anunță ANM!), iată câteva repere:

  • Târgul de Carte Libris 2015 – are loc în Parcul Tineretului, cu începere din 17 septembrie. Veți găsi aici o multitudine de cărți, CD-uri și materiale scrise, pentru cei mari și cei mici. Există multe reduceri (unele valabile exclusiv pe perioada târgului, altele asemănătoare celor din librării – sfatul meu este să verificați exact ceea ce va interesează și să cumpărați doar după ce faceți un tur complet al târgului). Colecția noastră de cărți s-a îmbogățit cu câteva titluri, pe care sper să vi le prezint aici, în curând.
  • O scurtă lecție despre regulile de circulație, că tot au început copiii școala și grădinița. Noi am fost și în anii trecuți, M. s-a distrat și a rămas, de fiecare dată, impresionat de prezența polițiștilor de la Brigada Rutieră (să trăiți!). Lecția va avea loc în parcările magazinelor Lidl din țară, sâmbătă, 19 septembrie 2015, cu începere de la ora 10.
  • A treia propunere pentru activități de weekend, la Piatra Neamț vine de la Forumul Montan din România, filiala Neamț și vă îmbie la degustare – Festivalul Gastronomic Montan. Eu am aflat despre acest eveniment din postările de pe Facebook, dar pagina dedicată cuprinde mult mai multe informații, cu expozanți, regulamentul de participare, etc.                                                             http://www.gastrofest-montan.ro/
  • O altă provocare pe care o puteți savura în această perioadă este participarea la ĂlaMic – o aventură prin care împreună cu prietenii (peste 14 ani) bateți orașul la pas, în căutarea unor aventuri „ascunse” de organizatori. Se lasă cu distracție, adrenalină și premii, așa că … e de luat în calcul!

Să vă fie de folos aceste recomandări și să faceți multe poze (= a se citi, să trăiți clipe speciale participând la ele) cu care să vă bucurați zilele mai putin vesele!

Facebook Comments Box
Facebooktwitterredditlinkedin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.