Category

BlogEaster 2015 – Campanie pentru bloggeri

Cu deosebită plăcere, vă anunț un nou eveniment pentru bloggeri – Campania BlogEaster 2015. Iată comunicatul de presă, așa cum mi-a parvenit, prin intermediul Blogatu.ro, blog partener media:

BlogAwards organizează, în parteneriat media cu Blogatu.ro, competiția BlogEaster 2015, campanie cu premii totale în valoare de peste 10000 lei, ale cărei sponsori sunt: Mopiel, Accesoriul.ro, Vivat Familia, Contazen, Optica Shades, Jingle.ro, Webrahost.

Competiția BlogEaster 2015 se desfășoară conform următorului calendar:

Bloggerii participanți trebuie să scrie, până pe 5 Aprilie, la ora 23:59, câte un articol cu tema “Participa la BlogEaster și câștigă un Allview E2 Jump”, în care își anunță participarea la campania BlogEaster. În cadrul articolului trebuie să promovezi campania BlogEaster și să spui de ce îți dorești un smartphone Allview E2 Jump.
Un smartphone Allview E2 Jump va fi acordat drept premiu bloggerului care va promova într-un mod cât mai eficient Campania BlogEaster 2015 și va spune, într-un mod cât mai original, de ce își dorește smartphone-ul.

Foarte important: Bloggerii pot începe să participe la concursurile individuale chiar dacă nu au scris încă articolul în care își anunță participarea la campania BlogEaster 2015.

Concursurile individuale din cadrul campaniei BlogEaster 2015 și premiile acordate în cadrul fiecărei campanii:

– Campania Contazen – Participă și poți câștiga o tabletă UTOK 1005D.
Campania se incheie pe 6 Aprilie, la ora 23:59.

– Campania Mopiel – Participă și poți câștiga unul dintre cele cinci premii constând în bani și vouchere pentru cumpărături!

Locul 1: 200 de lei
Locul 2: vouchere de cumpărături de pe site-ul www.incaltaminte-mopiel.ro în valoare de 150 de lei
Locul 3: vouchere de cumpărături de pe site-ul www.incaltaminte-mopiel.ro în valoare de 150 de lei
Locul 4: reducere de 50% la cumpărături de pe site-ul www.incaltaminte-mopiel.ro

Locul 5: reducere de 50% la cumpărături de pe site-ul www.incaltaminte-mopiel.ro
Campania se incheie pe 6 Aprilie, la ora 23:59.

– Campania Optica Shades – Participă și poți câștiga una dintre cele trei perechi de ochelari de soare!
Locul 1: o pereche de ochelari de soare polarizati RayBan
Locul 2: o pereche de ochelari de soare
Locul 3: o pereche de ochelari de soare
Campania se încheie pe 9 Aprilie, la ora 23:59.

– Campania Accesoriul.ro – Participă și poți câștiga unul dintre cele trei premii în bani!
Locul 1: 300 lei
Locul 2: 200 lei

Locul 3: 100 lei

Campania se încheie pe 10 Aprilie, la ora 23:59.

– Campania Vivat Familia – Participă și poți câștiga o tabletă Allview AX5 Nano!
Campania se încheie pe 10 Aprilie, la ora 23:59.

– Campania Jingle.ro – Participă și poți câștiga unul dintre urmăoarele trei premii: Tableta Evolio Evotab 5, Tableta Allview AX5 Nano Q, Camera foto digitală CANON IXUS 145.
Campania se încheie pe 10 Aprilie, la ora 23:59.

Regulament:

1. Bloggerii înscriși în Campania blogEASTER pot alege la ce campanii participă (un blogger poate participă la o singură campanie, la două sau la toate campaniile). Dacă un blogger participă la o singură campanie, poate câștiga oricare din premiile aferente acelei campanii.

2. Clasamentul concursului blogEASTER se realizează în funcție de notele primite de la fiecare sponsor în parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecărui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel că lupta va fi foarte strânsă.

3. Premiile fiecărei campanii individuale vor fi acordate de către sponsori, în termen de 45 de zile de la finalizarea jurizării.

4. La acest regulament se adaugă regulile prevăzute în fiecare campanie individuală din cadrul blogEASTER. Campaniile individuale participante vor fi aunțate pe această pagină cu link către campanie în partea superioară a acestui articol.

5. Un blogger se poate înscrie cu minim unul și cu maxim trei articole. Sponsorul jurizează fiecare articol în parte și acordă o notă de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecărui articol. Articolul cel mai bine notat (dacă bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecărei campanii individuale intră în calcul pentru clasamentul campaniei blogEASTER.

6. Noi sponsori se vor alătura Campaniei blogEASTER pe parcursul desfășurării acesteia.

7. Dacă nu ai cont pe BlogAwards.ro înregistrează-te pe această pagină.

Foarte important:
– Toate linkurile din articolele înscrise în concurs trebuie să fie de tip “dofollow”. Articolele care cuprind linkuri de tip “nofollow” nu sunt luate în calcul pentru jurizare.

Clasament:
Participanții la minim 75% din campaniile individuale BlogEaster pot câștiga unul dintre cele 10 premii suplimentare (constând în gadget-uri) acordate bloggerilor care vor ocupa primele locuri în Clasamentul BlogEaster 2015. Clasamentul concursului blogEASTER se realizează în funcție de notele primite de la fiecare sponsor în parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecărui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel că lupta va fi foarte strânsă.

Participă și câștigă!

Despre BlogAwards
BlogAwards.ro este primul site din România care organizează, începând din Martie 2011,campanii și concursuri pentru bloggeri.

Facebook Comments Box
Facebooktwitterredditlinkedin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.