Category

Chiar daca…by me

Imi rasuna in suflet de cateva zile ceva versuri „cat sunt de singur si de piezis, Doamne”…Nu traiesc nicio drama, pentru cei care se intreaba.Nu sunt deprimata si nu imi doresc, in secret, sa se intample ceva sa „ma inghita pamantul”.Nici macar trista nu cred ca sunt.

Imi e dor de tine.Ma doare gandul de dor.Si, da, acum, abia ACUM, sunt pregatita sa spun ca nu vreau sa fiu fara tine.Poate m-am obisnuit cu tine sau poate ca m-ai „drogat cu zambetul tau” atat de des, atat de convingator , incat  nu mai stiu sa fiu in lipsa ta.

Si ma intreb unde esti.Ba nu, stiu unde esti.Ma intreb ce faci.Ba nici asta nu ma intreb. Probabil ca faci bine.Esti ok.Sper.Imi doresc sa fii bine, sa fii in siguranta, sa fii acolo unde e inima ta.Offf,nu te incrunta la mine!Nu ma certa,stiu ca inima ta este….si aici.Ca o parte din ea sunt eu.Si tu nu esti aici.

Dar daca ai murit si ma astepti pe undeva, prin zapada?Daca nu imi spune nimeni asta si eu sunt prea „nebuna de dor” ca sa simt ca nu mai esti?Ma chinuie gandul asta.Trebuie sa ma linistesc, imi soptesti la ureche. „Era o metafora, iubito”.Asta e ultima suflare de-a ta pe care o pastrez inca in timpane.In rest, franturi de vorbe.Firimituri de cuvinte.

Si o caldura, o pace pe care doar tu poti sa mi-o dai.Chiar daca…nici macar nu vreau sa verbalizez ceea ce urmeaza.Nu vreau sa spun tot ce urmeaza dupa.Nu vreau sa stiu si nu imi doresc sa ma obligi sa o fac.

„Intoarce-te cand dorm” canta Chilian.Si mi-e dor.Asa de dor ca nu pot plange.Si nu pot ofta.Privesc in gol.Si mi-e dor.Taios, tragic, final dor de tine. Acum, in clipa asta, as da orice chiar si pentru tacerile tale, pentru acele „raspunsuri in doi peri” cum le numesc eu, pe care mi le oferi mereu, darnic si senin.Nu-i drept.Nu-i corect sa imi fie asa de jale, asa de toamna, asa de vant si tu sa nu te incumeti sa ma salvezi.Un semn, un vis…Macar un vis…

Hai, vino…Tare-s singur si piezis….Candva, eram singura, cu tine.Si nu imi lipsea nimic.Dar azi, ma intreb…

Vino, chiar daca…..Indiferent cum, doar vino.Si am sa spun.Am sa tac.Am sa cred.Vino, iubire…

Facebook Comments Box
Facebooktwitterredditlinkedin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.