Category

Noi avem visul. Daţi voi finanţarea?

Vine primăvara şi odată cu ea, fel de fel de idei prind iarăşi contur în mintea mea. Iar mă poartă în viitor visele frumoase, iar mă închipui punând pe picioare grădiniţa în aer liber la care visez de mult. Profit de invitaţia la cafea a prietenei mele şi deschid subiectul! Pam pam! Idei avem, pe aceeaşi lungime de undă suntem, că nu degeaba suntem prietene. Dar cum le punem în practică? Cine ne ajută sa le punem pe hârtie şi cum? De unde să luam noi un credit fără garanţie, preferabil şi cum să facem rost de consultanţă gratuită? Ştiu, sunt multe companii în domeniul financiar, dar cum să o găsim pe cea care ne poate ajuta repede, cu costuri minime şi în aşa fel încât să reuşim, fără prea mult efort şi alergătură, să punem pe picioare afacerea noastră?

Prima persoana la care ma gândesc este tata! De ce el? Pentru că a activat o perioadă îndelungată în cadrul unei companii de brokeraj şi sunt sigură că ne poate îndrepta într-o direcţie, ne poate face legătura cu o persoană profesionistă şi eficientă care să ne ajute să facem un plan, etapizat, prin care să facem lucrurile să se întâmple. Îl sun pe tata, deci şi stabilim o întâlnire.

???????????????????????????????????????????????????????????????? credit-ipotecar-rate_Fotor

Când aude despre ce este vorba, imediat ne informează că cea mai bună soluţie i se pare să apelam la serviciile unei companii de brokeraj credite bancare. Ba mai mult, ne recomandă chiar una dintre cele mai longevive companii în domeniu, cu un portofoliu generos de clienţi – AVBS Credit. Luăm legătura cu ei şi aflăm, în primul rând, că deşi reţeaua de francize MASTER cuprinde 47 de puncte în toată ţara, la noi în judeţ nu este încă nimeni cu care să ne putem vedea faţă în faţă, dar putem, pentru început, să folosim simulatorul de credit bancar dedicat. E atât de simplu: aplicația este disponibilă numai pentru smartphone-urile Android sau iOS, iar descărcarea este GRATUITĂ. O instalăm şi pentru a deveni funcţională, tastam codul unic 1234.

Poza4-retele-de-socializare

Pe măsura ce aflăm mai multe despre diferenţele dintre tipurile de credite disponibile, descoperim că soluţia care ni se potriveşte este un credit IMM, cu dobândă fixă, în lei. Deşi iniţial ne gândisem să închiriem undeva o casă cu curte pentru a amplasa grădiniţa noastră în aer liber, începem să înţelegem că ar fi mai comod pentru noi să folosim creditul bancar pentru a cumpăra o proprietate care să corespundă exigenţelor noastre. Fără să ne dăm seama, în timp ce noi ne făuream visul, tatăl meu a devenit realmente interesat de franciza AVBS credit. Ce-ar fi dacă… ar redeveni propriul său şef? Dacă şi-ar folosi experienţa şi portofoliul de clienţi pe care l-a alcătuit ca broker de asigurări în acest nou vis? Şi, pe deasupra, ar putea să ne asigure şi nouă suportul necesar, prin soluţii profesioniste de finanţare ?

Aşa cum tata e sigur că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un businessman de succes, eu şi prietena mea ŞTIM că afacerea noastră va face diferenţa. Mereu venim în contact cu părinţi care îşi doresc altceva pentru copiii lor, obosiţi şi tracasaţi de sistemul actual de învăţământ, trataţi „la grămadă”, „mânaţi” exclusiv de programa rigidă şi anostă… Primii paşi au fost deja făcuţi prin locul de joacă pe care prietena mea l-a deschis acum câţiva ani. Acolo, cei mici şi cei mari au propriul spaţiu unde sunt liberi, unde cântă şi dansează, unde îşi dezvoltă şi îmbunătăţesc aptitudinile, unde descoperă ce înclinaţii au şi ce îi face să meargă cu drag, cu pasiune şi zâmbetul pe buze, înainte. Şi astfel, e nevoie acum de un spaţiu mai generos, unde cei cu aceleaşi interese să poată fi împreună, să poată creşte, să poată construi.

Da… E bine să fii propriul şef, să nu depinzi de nimeni şi să îţi urmezi pasiunea, să laşi visul tău să prindă aripi, să capete formă şi culoare şi aşa, după multă muncă şi emoţii, ştii, SIMŢI că ai reuşit să duci la bun sfârşit ceea ce sufletul tău îţi cerea. Pentru că, indiferent ce s-ar spune, lucrurile făcute cu pasiune, cu toată inima, sunt cele care dăinuiesc!

Acest articol face parte din provocările competiţiei SuperBlog 2015! Toate fotografiile folosite apartin AVBS Credit@AVBS Credit!

Facebook Comments Box
Facebooktwitterredditlinkedin

2 thoughts on “Noi avem visul. Daţi voi finanţarea?”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.