Category

Family Run – daruri speciale pentru 1 iunie

Anul acesta, de 1 iunie aleg să văd lucrurile altfel. Lucru pe care vi-l propun și vouă. Vă invit la Family Run – o cursă cu suflet pentru micile bucurii mari ale celor speciali 😳

 

De 1 iunie îi sărbătorim pe copii, nu-i așa? Dar cum ar fi să le oferim, măcar în 2021, mai mult decât (încă) o jucărie?

 

Cum ar fi să le dăruim timp de calitate cu noi? Cum ar fi să îi învățăm despre ce putem face pentru alți copii, împreună? Cum ar fi să îi luăm de mână și să pornim, alături, să facem pași IMPORTANȚI pentru ca lumea de mâine să fie mai bună, mai caldă, mai prietenoasă?

 

Concret, vă invit să participați la o cursă de familie.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ FAMILY RUN?

 

 • Alege una dintre cele 3 distanțe: 5, 10 sau 15 kilometri. Poți parcurge distanța aleasă într-o singură alergare/plimbare sau mai multe. Ai 9 zile la dispoziție (oricând în intervalul 29 mai – 6 iunie). Voi alegeți ora și ziua 😆 . Vei petrece timp de calitate, în aer liber, cu familia ta.
 • Poți să participi de oriunde ai fi, pentru că este vorba despre o cursă virtuală – fie că ești în parc, la munte sau la mare, în oraș sau la sat, tot ce trebuie să faci este să parcurgi distanța pe care ți-ai propus-o și să adaugi rezultatele pe site: https://smartraces.ro/incarca-rezultatele/.

 

CARE ESTE DE CE-ul tău pentru Family Run?

 

 • Faci o faptă bună – o parte din valoarea netă a taxei de înscriere va fi donată către cei 400 de copii cu autism din Asociația Autism Voice.
 • Copilul tău va învăța direct, prin exemplul tău, despre responsabilitate, empatie, implicare socială și curajul de a întinde o mână de ajutor celor care au nevoie.
 • Amintiri speciale – veți primi medalii personalizate, direct acasă. Așa că veți avea o recompensă palpabilă pentru efortul vostru!
 • Faci mișcare, te distrezi, îți depășești limitele, etc. Tu alegi ritmul, tu alegi traseul.

 

FAMILY RUN – detalii organizatorice

 

Taxa de participare: 150 lei.

 

Pachetul conține 2 înscrieri la Family Run (poate fi un combo de 2 curse pentru copiii tăi sau o cursă copil și una adult)

 

Vei avea asigurate:

 

 • BIB (număr de concurs) personalizat, direct în emailul tău
 • 2 medalii – câte una pentru cei 2 participanți ai echipei.
 • diplomă finisher
 • Discount-uri la parteneri: Republica Bio, Go Fit, SmartExperience, RMSC, WestLifeFitness, IAmTheDate – codurile de discount vor ajunge în căsuța ta de email)
 • BONUS – timp prețios alături de micuțul tău. E ocazia perfectă să vă descoperiți, să vă bucurați de clipe speciale cu ocazia acestei curse 🙂

 

De ce-ul meu

 

Mi-a plăcut mult ideea acestui eveniment și am căutat să aflu câteva detalii despre Autism Voice și povestea lor.

 

Am aflat că totul a început în 2008. Din energia creatoare a 3 prietene cu o mare dorință de a schimba lumea, într-un apartament micuț și având un nume fără răsunet – ATCA (Asociația de terapie comportamentală aplicată).

 

Între timp, echipa a crescut, acum există deja 2 centre de terapie în București și multe cursuri și ședințe în țară.

 

În grija acestor minunate doamne sunt 400 de copii, iar fiecare lună este un nou prilej de a porni o cursă contracronometru pentru terapia micuților.

 

Autism Voice – pe scurt

 

Misiunea asociației Autism Voice este de a dezvolta și a oferi, la nivel național, cei mai buni specialiști și cele mai bune programe de recuperare și integrare a copiilor cu tulburări din spectrul autist sau comportamentale.

 

Cele două centre de terapie ale asociație sunt repere de profesionalism în România, iar echipa multidisciplinară a asociației asigură rezultatele optime în recuperarea abilităților copiilor cu dizabilități neuropsihice prin:

 

 • Programe de diagnosticare precoce, evaluare și terapie pentru cei mici;
 • Programe de consiliere și training pentru părinți și cadre didactice;
 • Programe de formare a specialiștilor implicați în terapia copiilor;
 • Materiale educaționale și terapeutice speciale;
 • Programe de integrare socială pentru copii și adolescenți;
 • Programe de advocacy, conștientizare și educare cu grupuri sociale și profesionale, pentru a-i ajuta să înțeleagă cum pot contribui la evoluția copiilor cu tulburări de dezvoltare sau de spectru autist.

 

M-am bucurat să descopăr povești ale unor copii pentru care terapia este atât de necesară.

 

În anul 2020 Autism Voice a susținut 4.249 ore de terapie gratuită pentru copiii cu autism cazuri sociale din centrele noastre de recuperare.

 

Copilul tău e bine, dar există alți copii care au nevoie de noi. Să luptăm pentru ei. Să le susținem dezvoltarea, creșterea.

 

În anul 2021 Autism Voice vrea să susțină 5.000 ore de terapie gratuită pentru copiii cu autism cazuri sociale din centrele noastre de recuperare.
Ajută-ne și tu!

 

Ce spui? Ne „vedem” la Family Run? Noi vom fi acolo! Alegem să petrecem 1 iunie astfel încât, peste ani, copiii să își amintească despre clipele petrecute împreună.

 

Facebook Comments Box
Facebooktwitterredditlinkedin

2 thoughts on “Family Run – daruri speciale pentru 1 iunie”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.