Category

Mamele singure au superputeri – campanie WAHM

 

Mamele singure sunt supermame. De fapt, un fel de superoameni. Pentru că mamele singure trebuie – nu au încotro! – să facă față oricărei provocări fără sprijinul unui partener de viață.

 

Cele care au trecut prin astfel de provocări știu că nu e imposibil. Dar e infinit mai greu să crești unul sau mai mulți pui de om fără să ai cu cine te consulta. Fără să împarți GREUL – mai ales greul – de a face din oamenii mici de azi OAMENI MARI pentru mâine. De a pune pic și pic pentru a plămădi un OM ÎNTREG.

 

Nu cred că știm cu adevărat ce simt aceste femei dacă nu am fost acolo, în situația lor. Nu putem să ne închipuim câtâ forță au, cum le sunt nopțile, cum le sunt zilele, cum simt ele izbânzile și ce gust au lacrimile lor.

 

Dar cred că putem să le fim alături. Poate ele nu vor cere ajutorul. Poate nu le vei vedea înfrânte niciodată. Poate, privindu-le, nu vei ști niciodată ce e dincolo de masca de zi cu zi.

 

Dar greul lor există.

 

Poate că au rămas singure fără voia lor. Poate viața le-a oferit o astfel de lecție și ele, cu umerii firavi și inima plină de drag pentru copii, au ales să ducă lupta mai departe.

 

Sau poate că singurătatea lor a fost o alegere. Nu e în sarcina noastră să le judecăm, să le punem la zid sau să le chestionăm alegerile.

 

Dar putem, dacă vrem, dacă ne pasă, să aducem puțină lumină în greul zilelor lor.

 

Mă alătur și eu, cu toată inima, ca de fiecare dată, initiațivei WAHM.

Mamele singure…

Dorm puțin, muncesc mult și deseori au tendința de a-și neglija starea de bine, prioritizând nevoile celor mici și concentrându-se pe rotunjit veniturile, pentru a face față cheltuielilor – ca mai toate mamele, de altfel, și au o
inimă uriașă care le cuprinde copiii, casa, jobul sau afacerea, pasiunile și lucrul mâinilor.

 

De ce spunem că mamele singure  au superputeri?

 

  • Pentru că trebuie să suplinească financiar și emoțional lipsa tatălui
  • Pentru că își asumă, înainte de orice alt rol, rolul de MAMĂ SINGURĂ – dar rămân mereu și femei, angajate ȘI/SAU antreprenori, prietene, fiice, surori, prietene, etc.
  • Pentru că este vital să își păstreze sănătatea, zâmbetul, spiritul liber.
  • Puteți continua voi lista…

Mamele singure pot avea succes?

 

Noi, mamele din WAHM, credem că da. Credem că este, de multe ori, nevoie de un sat pentru a crește un copil. Cu atât mai mult devine important sprijinul comunității în cazul mamelor singure.

 

Ne dorim să facem parte din satul care susține mamele singure. Vrem să fim acolo, umeri puternici, uniți la nevoie pentru a oferi susținere, încurajare, motivare, încredere – și aici intervenim noi.

 

Dacă crezi și tu în puterea lui împreună, te invităm în satul nostru!

 

 

Mamele singure sunt printre noi, le cunoaștem sau doar le bănuim lupta. Le vedem pe stradă sau la întâlniri. Le urmărim postările în online și le apreciem munca. Alegem să le susținem cumpărând de la ele și le recomandăm mai departe, celor dragi.

 

Campania noastră vrea să spună – tare, răspicat și cât se poate de clar – NU SUNTEȚI SINGURE!!!

 

Noi, celelalte mame – mai norocoase poate, sau doar luptând, la rândul nostru, cu alte probleme, vrem să vă aducem bucurie.

 

Ne-am propus să oferim coșuri cadou unui număr de douăzeci de mame din comunitatea WAHM.
Produsele și serviciile din coșuri vor fi achiziționate de la alte mame antreprenoare din WAHM, continuând, astfel, să susținem afacerile acestora.

Ce vor conține coșurile?

 

Produse și servicii ale mamelor din comunitatea WAHM: produse cosmetice, vouchere pentru accesorii și
magazine online pentru copii, kituri DIY, cărți și alte surprize!

De ce avem nevoie?

 

Pentru a ne realiza obiectivul sunt necesari 14.000 de lei, atât pentru dotarea coșurilor, cât și pentru cheltuielile administrative – și pentru aceasta avem nevoie de tine! Te invităm să descoperi și tu poveștile mamelor înscrise și să participi la această strângere de fonduri, organizată de către prietenii noștri de la Aura Ion Foundation, pentru ca o mamă singură să își păstreze superputerile!

 

Ce spui, ni te alături? Dacă mesajul meu nu te-a convins încă, iată câteva dintre mesajele lor.

 

Cred, cu tot ce sunt, că putem face diferența, dacă ne pasă. Dacă alegem să ne implicăm. Dacă înțelegem că forța de a schimba lumea este la noi. Ne aparține. Haideți să începem cu pătrățelul nostru mic 🙂 Cu mamele singure. Pentru că ele au superputeri, dar chiar și supereroii mai obosesc uneori…

Facebook Comments Box
Facebooktwitterredditlinkedin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.