Category

Kadelle Beaute – din natură în suflet

Începuturi

Pe Anca (sau mămica de la Kadelle Beaute) am cunoscut-o la întâlnirea cu Monica Reu sau prima ei ieșire în lume, așa cum scria apoi pe blog. Atunci, pe fugă, nu am făcut cunoștință și nici nu am fost suficient de norocoasă încât să plec acasă cu minunile (cum spuneau mămicile deja fidele!) ce ies din mâinile ei.

După o vreme, am decis să îi scriu un mail, care nu a mai ajuns niciodată la ea, din motive care nouă, două persoane mai puțin … tehnice :), ne scapă.

Timpul a trecut și numele Kadele Beaute îmi tot apărea în cale, în diferite contexte. Auzeam persoane foarte mulțumite de săpunurile pe care Anca le face și mi se părea destul de ciudat că, într-un oraș atât de micuț cum e Piatra Neamț, drumurile nu ni se intersectaseră, de-adevăratelea, niciodată. Mi-am notat, în minte, neapărat să vorbesc din timp cu ea pentru darurile de Crăciun. Așa cum mi-am propus încă de anul trecut, îmi doresc să dăruiesc celor dragi, de sărbători, produse/servicii făcute la noi în țară, de mâini pricepute și să îi încurajez astfel pe cei care au decis să își lase pasiunile să lucreze și să înflorească.

Prima … întâlnire

Am stabilit cu Anca sau Kadelle Beaute (cum i-am notat, inițial datele de contact, în telefon) ce anume mă interesează din tot ceea ce face ea – sare de baie, unt de corp, săpunuri, strugurel de buze.

M-am lăsat, încă de la început, cucerită de combinațiile și culorile pe care ea le-a gândit și am plasat o comandă destul de mare, pe care am așteptat-o cu sufletul la gură și încercând să îmi temperez emoțiile.

Mă amuz acum spunând că am tot adăugat una alta comenzii mele, astfel încât totalul de plată s-a modificat constant și i-am cam dat de furcă Ancăi tot suplimentând și în ultima zi de livrare. Norocul meu a fost că Anca este genul de om care se bucură făcând ceea ce face – adică săpunărește! – și că volumul de muncă pentru ea, deși eu am evitat să las comanda pe ultima clipă, este foarte bine stăpânit, își prioritizează foarte bine comenzile, lucrează „la cald” – ceea ce am primit eu era proaspăt și da, că locuim în același oraș și nu a trebuit să mai aștept după poștă sau curier.

Ne-am întâlnit deci, în sfârșit!, în seara în care copiii îl așteptau pe Moș Nicolae și mi-a fost atât de dragă Kadelle Beaute 🙂 încât am tot stat de povești vreo 20-30 de minute, în frig și la un colț de covrigărie tot zicând, fiecare dintre noi, că pleacă.

Impresii

Nu ți-am spus atunci, seara, Anca dragă, dar te-am iubit din prima clipă și m-am bucurat ca un copil de aromele, texturile și prezentarea cutiuțelor și borcănelelor pe care mi le-ai făcut.

Am mirosit îndelung ce am primit și am decis să scriu despre pasiunea ta, dar, mai mult, despre omul bun, despre inima mare și despre grija pentru cei care apelează la tine. Această postare nu este o reclamă, este o recomandare sinceră și sper să ajungă la cât mai multe persoane interesate să își răsfețe corpul, să se bucure de arome și texturi noi.

O parte dintre produse au plecat deja de la mine, altele se pregătesc să bucure, iar copiii mei au declarat că ei iubesc rățuștele!!! și că nu mai vrem decât aceste borcănele ca să fim fericiți, după baie 🙂 Așa că, va trebui să îmi fac stoc serios!

Las spre final una dintre surprize:există o persoană foarte talentată și muncitoare care s-a decis să colaboreze cu tine, dacă îți dorești asta, pe partea de fotografie de produs 🙂 și cred că asocierea dintre voi va fi profitabilă pentru ambele părți! Dacă te bucură oferta, dă-mi un semn și vă pun în legătură cât de repede!

Facebook Comments Box
Facebooktwitterredditlinkedin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.